Известие

Collapse
No announcement yet.

Зацепване на ангренажен ремък

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

е значи може без пети?

Comment

Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщение
      е значи може без пети?
      Абе можеее, ама ... после ще я зацепваш отново ... с пети ...

Comment

е значи може без пети?
        Ако сменяш ремък и си бележиш зъбите - нищо страшно. Иначе забрави. Лично аз си го зацепвам по традиционния начин с пети и индикатор, ама щото имам
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

По принцип няма невъзможни работи колата може да се зацепи без пети и то що годе добре само има една голяма подробност този който я зацепва трябва да знае какво прави и да го е правил много пъти трябва много опит специално за TS двигателя.
          Само да попитам няма ли да е по лесно да вземеш едни пети и да приключиш всичкоблагополучно обикновено сервизите ги дават под наем за ден за някой лев
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

Мда в Кафеджиев ги дават под наем за 100лв и идва техен човек на място да я зацепи! Те петите струват толкова И си е прав човека . . И аз ще се замисля да си дам инструмента в чужди ръце.
            Last edited by code; d.m.y г., 11:13.
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
              Мда в Кафеджиев ги дават под наем за 100лв и идва техен човек на място да я зацепи! Те петите струват толкова И си е прав човека . . И аз ще се замисля да си дам инструмента в чужди ръце.
              Аз съм чувал нещо от сорта на 20-30лв ама само пети нищо друго.
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

колата ми е тромава, набира се много бавно възможно ли е да е от датчика на разпределителния вал?

Comment

колата ми е тромава, набира се много бавно възможно ли е да е от датчика на разпределителния вал?
                  Ако датчика не работи ан диагностика ще се хване.
                  156 1,8 ТS 99
                  Nissan Murano 2005

Comment

Едва ли е от него, отиди на диагностика.
                    Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                    Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                    BMW 328i

Comment

ходил съм и ми казаха че не работи - лампичката за инжекциона свети постоянно

Comment

ходил съм и ми казаха че не работи - лампичката за инжекциона свети постоянно
                        Е тогава какъв е въпроса? Хората са ти казали, че не работи, а ти питаш тук.
                        И на мен ми се иска когато нещо не работи, то да не оказва влияние, но за съжаление не е така.
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.SPARK

Comment

Първоначално публикувано от n_netov Покажи съобщение
                          Е тогава какъв е въпроса? Хората са ти казали, че не работи, а ти питаш тук.
                          И на мен ми се иска когато нещо не работи, то да не оказва влияние, но за съжаление не е така.
                          явно не разбра въпроса ми, датчика ще го сменям утре и ще се зацепва ангренажа с пети. Въпроса ми беше дали това че е тромава може да е от този датчик или да търсиме и друг проблем?

Comment

имам и друг въпрос, като свалиме този датчик на разпр. вал има ли начин да проверим дали найстина не работи?

Comment

Още преди да го свалиш има начин да го провериш. С един светодиод. Връзва се на две от крачета на датчика и се гледа докат работи мотора диода трябва да мига. Ако не мига значи не работи.

Проверете го щото на мен ми се случи на една кола да попадна на протрит кабел
                              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

оем мерси много, а някакво ориентиране за тези кабели къде да ги търсим, че майстора не е сменял тоя датчик досега
                                Last edited by rankovtsv; d.m.y г., 18:58.

Comment

Working...
                                X